Rólunk

Rubal - a gumiőrlemény új generációja

Számunkra fontos, hogy kiváló minőségű terméket állítsunk elő úgy, hogy környezetünket ne károsítsuk. Ezért az általunk gyártott gumigranulátumok kizárólag újrahasznosított gumiból készülnek.

A folyamatos fejlesztéseknek és kutatásainknak köszönhetően az általunk gyártott gumigranulátum egy speciális színezett réteggel van bevonva mely azon kívül, hogy egy esztétikus rendkívül biztonságosnak is mondható, mivel nem engedi meg, hogy a használt gumiabroncsból kiszivárgó anyagok érintkezzenek a bőrrel. 

Színezett granulátum

Cégünk 2012-ben kezdett színezett gumiörleményt gyártani. Az általunk gyártott termék nagyon rövid idő alatt az egyik legnagyobb mennyiségben használt műfű töltőanyag lett hazánkban. Már ebben az évben a Magyar Labdarúgó Szövetség beszállítójává váltunk így a szövetség által finanszírozott valamennyi műfüves pálya az általunk gyártott biztonságos őrlemény felhasználásával épültek. 

Jelenleg évi több mint 3000 tonna gumiörlemény színezését végezzük el megújult telephelyünkön. Állandó készletünkről igyekszünk minden igényt a lehető legrövidebb idő alatt kielégíteni. Amennyiben Ön is biztonságos gumiörleményt szeretne sportpályáján használni kérjen ajánlatot tőlünk még ma! Biztosak vagyunk benne, hogy a termékünkkel Őn is elégedett lesz

Kérjen ajánlatot

+36 70 635 6559

Hétköznaponként  8:00 – 16:00

Email info@gumigranulatum.hu